Támogass egy nagykövetet,
adj egy jó ügynek!

 

 

 

 

 

 

 

 

SWIMATHON
2022

A Swimathon egy négyhetes adománygyűjtő kampány, melyet 2016 óta rendezünk meg Magyarországon. Lényege, hogy “nagykövetek” (civilek; fiatalok és idősebbek; nők, férfiak, gyerekek, hétköznapi emberek és ismert szakemberek, sportolók és művészek) képviselnek számukra fontos társadalmi – közösségi ügyeket, amelyek népszerűsítéséért úszást vagy más sport-kihívást vállalnak, cserébe a figyelmünket és pénzügyi támogatásunkat kérik. Az elmúlt öt évben már sok cég állt be a Swimathon mögé, amely számos csatlakozási lehetőséget kínál a cégek társadalmi felelősségvállalási céljait, adományozási kultúráját és munkatársi igényeit is figyelembe véve. Közvetlen és egyenrangú támogató-támogatotti kapcsolatokat építünk, élményt adunk és garantáljuk a támogatások megbízható, át látható felhasználását. Közhasznú szervezetként minden esetben adományigazolást állítunk ki.

Öt év alatt

33
JÓ ÜGY
670
NAGYKÖVET
13ezer
FELAJÁNLÁS
88millió
ÖSSZEGYŰJTÉSE

A Swimathont szervező FKA lett nekünk a budapesti irodánk „szeme” és „keze”, ők találják meg a támogatandó szervezeteket és a végrehajtásban is sok esetben rájuk támaszkodunk. Öröm egy olyan rendezvényt támogatni, amely ennyi embert megmozgat és társadalmi befektetésként képes megsokszorozni a tőlünk kapott támogatást is.

– Czibere Zsolt, British Petrol,
Swimathon támogató

anyagilag: támogathatod a rendezvényt, hozzájárulhatsz a szervezési költségekhez, amivel megsokszorozod annak lehetőségét is, hogy fontos kezdeményezések elinduljanak vagy lendületet kapjanak, azaz hogy együtt nagyobb társadalmi-közösségi hatást érjünk el! Ha szívesen tennéd ezt, vedd fel velünk a kapcsolatot, írj nekünk

természetbeni támogatással: támogathatod az induló csapatokat, az önkénteseket, szervezőket természetbeni hozzájárulásokkal is, gondolj csak a kihívást teljesítő úszók /sportoló nagyköveteink motivációs csomagjaira vagy elismeréseire is! Vedd fel velünk a kapcsolatot, írj nekünk!

100 ezer Ft felett vagy természetbeni támogatással:
támogatási szerződést kötünk, adományigazolást adunk

KAPCSOLAT

100 ezer Ft alatt:
kampányidőszakban itt tudsz – a Barionon keresztül – egy-egy ügyet támogatni

TÁMOGATOM

Ha többet szeretnél tudni rólunk:

Rólunk