Botkáné Hajdú Mónika       

Gimnáziumi angol nyelvtanár és háromgyerekes anyuka vagyok. Hiszem, hogy szociális körülményeitől függetlenül minden gyerek megérdemli az esélyt, hogy megkapja a fejlődéséhez szükséges sokrétű közösségi teret és megfelelő emberek szeretetteljes törődését, például a művészetek segítségével. A SZIA Színház csapatának elhivatott munkáját és az általuk felkarolt fiatalok fejlődését szeretném támogatni, miközben aktívabb életmódra is sarkallom a körülöttem élőket.

Vállalásom: autó helyett mindennap görkorcsolyával megyek az iskolába (ez napi 7, összesen a hónap során 140 km), és a nap elején tanítványaimmal egy-egy tanmenettől független, a diákok érzelmi intelligenciáját is fejlesztő ötperces meglepetés-feladatot, játékot valósítunk meg.

A Swimathon egy négyhetes közösségi adománygyűjtő kampány és egy olyan esemény, amelyben nagykövetek gyűjtenek egy-egy jó ügyre, cserébe egyéni kihívásokat vállalnak. A kampányt 2017 óta a Ferencvárosi Közösségi Alapítvány szervezi, amely a támogatások begyűjtése után, 9% kezelési költség levonását követően, támogatási szerződéseket köt a szervezetekkel és átutalja az adományokat.

Ennyit szeretne gyűjteni:

100000 Ft

Jelenlegi felajánlások:

17000 Ft

Hátralévő napok száma:

0

TÁMOGATÓIM


  • Sok sikert! Sz
  • 2000 Ft
    Nagyon ügyes vagy, tiszteletre méltó dolog, amit csinálsz! Sok sikert!
  • 10000 Ft
    Sanyika