Botkáné Hajdú Mónika       

Gimnáziumi angol nyelvtanár és háromgyerekes anyuka vagyok. Hiszem, hogy szociális körülményeitől függetlenül minden gyerek megérdemli az esélyt, hogy megkapja a fejlődéséhez szükséges sokrétű közösségi teret és megfelelő emberek szeretetteljes törődését, például a művészetek segítségével. A SZIA Színház csapatának elhivatott munkáját és az általuk felkarolt fiatalok fejlődését szeretném támogatni, miközben aktívabb életmódra is sarkallom a körülöttem élőket.

Vállalásom: autó helyett mindennap görkorcsolyával megyek az iskolába (ez napi 7, összesen a hónap során 140 km), és a nap elején tanítványaimmal egy-egy tanmenettől független, a diákok érzelmi intelligenciáját is fejlesztő ötperces meglepetés-feladatot, játékot valósítunk meg.

Swimathon is a four-week community fundraising campaign and an event in which ambassadors raise funds for a good cause, undertaking individual challenges in return. The campaign has been organized by the Ferencváros Community Foundation since 2017, which, after collecting the grants and after deducting 9% for management costs, concludes grant agreements with the participating organizations and transfers the donations.

Amount Targeted:

100000 HUF

Amount Raised:

17000 HUF

Days Left:

0

MY DONORS


  • Sok sikert! Sz
  • 2000 HUF
    Nagyon ügyes vagy, tiszteletre méltó dolog, amit csinálsz! Sok sikert!
  • 10000 HUF
    Sanyika
(1EUR is approx. 385HUF, 1USD is approx. 370HUF)