Csillagfröccs csapat       

Mi gyakorlott Swimathonisták vagyunk, hiszen 2019-ben már részt vettünk ebben a fantasztikus programban. Most visszatértünk azért, hogy egy újabb jó ügy érdekében tudjunk gyűjteni. A SZIA Színházzal több kapcsolódási pontunk is van. Eszter a SZIA egyik alapító tagja, Ádám a csapat webfejlesztője, Fanni pedig mindig épp ott segít, ahol kell: sminkeli a fellépőket, csapatkapitánykodik, szervez. A közös munkák során igazán a szívünkhöz nőtt a SZIA programja és szeretnénk, ha minél többen ismernék és még sokszor megvalósulhatna az a kis csoda, ami egy-egy évad alkalmával megtörténik. Kérlek, segítsétek a SZIA Színház programot, mi pedig cserébe lelkesen fogunk különböző sportos kihívásokat teljesíteni a kampány időszakában: zenélünk lóháton, bicajon, rolleren, vízen… Figyeljétek csak a videóinkat!

A Swimathon egy négyhetes közösségi adománygyűjtő kampány és egy olyan esemény, amelyben nagykövetek gyűjtenek egy-egy jó ügyre, cserébe egyéni kihívásokat vállalnak. A kampányt 2017 óta a Ferencvárosi Közösségi Alapítvány szervezi, amely a támogatások begyűjtése után, 9% kezelési költség levonását követően, támogatási szerződéseket köt a szervezetekkel és átutalja az adományokat.

Ennyit szeretne gyűjteni:

200000 Ft

Jelenlegi felajánlások:

30000 Ft

Hátralévő napok száma:

0

TÁMOGATÓIM

  • 5000 Ft
    Hajrá Csillagfröccs csapat!
  • Dienes Edit 5000 Ft
  • Oláh Marcell 10000 Ft
    Milyen szuper csapat a Csillagfröccs! Nem elég, hogy egy kiváló színdarabhoz írtak zenét, amiből amúgy különleges album született, amit meg lehet hallgatni itt: csillagfroccs.hu/holdbeli , de még sportosak is és jó cél érdekében gyűjtenek most. Én már támogattam Őket, és tégy te is így! Egy ilyen sokoldalú csapat igazán megérdemli.


  • Hajrá! :)
  • Blazsek Krisztina