Dr. Nagy Szilvia       

Bizonyára emlékeztek, hogy mennyire a szívünkön viseltük kisfilmünk, a Nefelejcs létrejöttét. Hála Nektek, azzal, hogy a szavazataitokkal támogattatok, 2021-ben Csapatommal megnyertük a Richter Anna Díjat, és a film elkészülhetett. Most azonban, ahhoz, hogy minél több neves filmfesztiválon szerepelhessen, és Hozzátok is eljuthasson, további támogatásra van szükségünk.

Azért vállaltam el, hogy Swimathon nagykövet legyek, mert nagyon szívesen dolgoztam együtt az Északi Támpont Egyesület Csapatával, és hiszek a missziójukban. Segítő szakemberként is fontosnak tartom a mozgást és a sportot, így ezt most örömmel állítom egy nemes cél szolgálatába.

A vállalásom, hogy a 4 hetes kampány alatt 100 km-t futok/kerékpározok, és 100.000 Ft-ot gyűjtök így össze az egyesület számára, amiben számítok rátok!

A Swimathon egy négyhetes közösségi adománygyűjtő kampány és egy olyan esemény, amelyben nagykövetek gyűjtenek egy-egy jó ügyre, cserébe egyéni kihívásokat vállalnak. A kampányt 2017 óta a Ferencvárosi Közösségi Alapítvány szervezi, amely a támogatások begyűjtése után, 9% kezelési költség levonását követően, támogatási szerződéseket köt a szervezetekkel és átutalja az adományokat.

Ennyit szeretne gyűjteni:

100000 Ft

Jelenlegi felajánlások:

73000 Ft

Hátralévő napok száma:

0

TÁMOGATÓIM


 • ♥️ • Steward Douglas
  Good luck Szilvia!
 • Judit Petró
  Boldog és egészséges futást/úszást, Szilvi, további sikerekkel a filmhez!
 • Stefankovics Éva
 • Sléder Izabella
  Drukkolok Doktornő!

 • Koppány Szabina
  Hajrá Szilvi!