Bizonyára emlékeztek, hogy mennyire a szívünkön viseltük kisfilmünk, a Nefelejcs létrejöttét. Hála Nektek, azzal, hogy a szavazataitokkal támogattatok, 2021-ben Csapatommal megnyertük a Richter Anna Díjat, és a film elkészülhetett. Most azonban, ahhoz, hogy minél több neves filmfesztiválon szerepelhessen, és Hozzátok is eljuthasson, további támogatásra van szükségünk.

Azért vállaltam el, hogy Swimathon nagykövet legyek, mert nagyon szívesen dolgoztam együtt az Északi Támpont Egyesület Csapatával, és hiszek a missziójukban. Segítő szakemberként is fontosnak tartom a mozgást és a sportot, így ezt most örömmel állítom egy nemes cél szolgálatába.

A vállalásom, hogy a 4 hetes kampány alatt 100 km-t futok/kerékpározok, és 100.000 Ft-ot gyűjtök így össze az egyesület számára, amiben számítok rátok!

Swimathon is a four-week community fundraising campaign and an event in which ambassadors raise funds for a good cause, undertaking individual challenges in return. The campaign has been organized by the Ferencváros Community Foundation since 2017, which, after collecting the grants and after deducting 9% for management costs, concludes grant agreements with the participating organizations and transfers the donations.

Amount Targeted:

100000 HUF

Amount Raised:

73000 HUF

Days Left:

0

MY DONORS


 • ♥️ • Steward Douglas
  Good luck Szilvia!
 • Judit Petró
  Boldog és egészséges futást/úszást, Szilvi, további sikerekkel a filmhez!
 • Stefankovics Éva
 • Sléder Izabella
  Drukkolok Doktornő!

 • Koppány Szabina
  Hajrá Szilvi!

(1EUR is approx. 385HUF, 1USD is approx. 370HUF)