Farkas-Kis Máté       

Matematikus vagyok, kutató és válságmenedzser, közel 20 év pénzügyi, IT és energiapiaci tapasztalattal. Küldetésem segíteni és motiválni az embereket saját szakmai készségeik fejlesztésében.

Azért támogatom az Északi Támpont egyesületet, mert fontosnak tartom azt a küldetést, amit kitűztek maguk elé. Filmjeiken keresztül érzékenyítik a közönségüket annak érdekében, hogy a valóság közelebbi megismerésén át nyitottabbak legyenek az emberek a körülöttük lévő világra.

Bár az idővel folyamatosan versenyt futok, a következő hetekben tekerni fogok heti 100 km-t, hogy támogassam őket és megnézem, hogy meddig feszíthetem a saját határaimat! Nézzük sikerül-e összegyűjteni így legalább 200 000 forintot.

A Swimathon egy négyhetes közösségi adománygyűjtő kampány és egy olyan esemény, amelyben nagykövetek gyűjtenek egy-egy jó ügyre, cserébe egyéni kihívásokat vállalnak. A kampányt 2017 óta a Ferencvárosi Közösségi Alapítvány szervezi, amely a támogatások begyűjtése után, 9% kezelési költség levonását követően, támogatási szerződéseket köt a szervezetekkel és átutalja az adományokat.

Ennyit szeretne gyűjteni:

200000 Ft

Jelenlegi felajánlások:

15000 Ft

Hátralévő napok száma:

0

TÁMOGATÓIM

  • Radványi Noémi 10000 Ft
    Hajrá!

  • Hajrá! :-)