Matematikus vagyok, kutató és válságmenedzser, közel 20 év pénzügyi, IT és energiapiaci tapasztalattal. Küldetésem segíteni és motiválni az embereket saját szakmai készségeik fejlesztésében.

Azért támogatom az Északi Támpont egyesületet, mert fontosnak tartom azt a küldetést, amit kitűztek maguk elé. Filmjeiken keresztül érzékenyítik a közönségüket annak érdekében, hogy a valóság közelebbi megismerésén át nyitottabbak legyenek az emberek a körülöttük lévő világra.

Bár az idővel folyamatosan versenyt futok, a következő hetekben tekerni fogok heti 100 km-t, hogy támogassam őket és megnézem, hogy meddig feszíthetem a saját határaimat! Nézzük sikerül-e összegyűjteni így legalább 200 000 forintot.

Swimathon is a four-week community fundraising campaign and an event in which ambassadors raise funds for a good cause, undertaking individual challenges in return. The campaign has been organized by the Ferencváros Community Foundation since 2017, which, after collecting the grants and after deducting 9% for management costs, concludes grant agreements with the participating organizations and transfers the donations.

Amount Targeted:

200000 HUF

Amount Raised:

15000 HUF

Days Left:

0

MY DONORS

  • Radványi Noémi 10000 HUF
    Hajrá!

  • Hajrá! :-)
(1EUR is approx. 385HUF, 1USD is approx. 370HUF)