Herner Dániel       

Szenvedélyem a történetmesélés minden fajtája. Producerként dolgozom: filmeket gyártok saját késztetésre, megrendelésre, vagy alkotóközösség tagjaként. Munkámban mindig is kerestem a támogatásra érdemes ügyeket. Ezért választottam az Északi Támpont Egyesületet, ahova a szervezet vezetőjén, Tóth Bálinton keresztül személyes kötődésem is van.

A kung fu gyakorlása során nem a legyőzendő ellenfél, a teljesítendő idő, vagy a leküzdendő távolság motivál minket, hanem az, hogy a tökéletességre törekedve, önmagunk előző állapotához képest tudjunk fejlődést elérni. Ezért a vállalásom napi egy hosszú futás - kivéve minden hetedik napon, amelyeken sem sportolni, sem dolgozni nem szoktam, így most sem fogok.

A Swimathon egy négyhetes közösségi adománygyűjtő kampány és egy olyan esemény, amelyben nagykövetek gyűjtenek egy-egy jó ügyre, cserébe egyéni kihívásokat vállalnak. A kampányt 2017 óta a Ferencvárosi Közösségi Alapítvány szervezi, amely a támogatások begyűjtése után, 9% kezelési költség levonását követően, támogatási szerződéseket köt a szervezetekkel és átutalja az adományokat.

Ennyit szeretne gyűjteni:

100000 Ft

Jelenlegi felajánlások:

12000 Ft

Hátralévő napok száma:

0

TÁMOGATÓIM

  • 12000 Ft
    Hajrá!