Szenvedélyem a történetmesélés minden fajtája. Producerként dolgozom: filmeket gyártok saját késztetésre, megrendelésre, vagy alkotóközösség tagjaként. Munkámban mindig is kerestem a támogatásra érdemes ügyeket. Ezért választottam az Északi Támpont Egyesületet, ahova a szervezet vezetőjén, Tóth Bálinton keresztül személyes kötődésem is van.

A kung fu gyakorlása során nem a legyőzendő ellenfél, a teljesítendő idő, vagy a leküzdendő távolság motivál minket, hanem az, hogy a tökéletességre törekedve, önmagunk előző állapotához képest tudjunk fejlődést elérni. Ezért a vállalásom napi egy hosszú futás - kivéve minden hetedik napon, amelyeken sem sportolni, sem dolgozni nem szoktam, így most sem fogok.

Swimathon is a four-week community fundraising campaign and an event in which ambassadors raise funds for a good cause, undertaking individual challenges in return. The campaign has been organized by the Ferencváros Community Foundation since 2017, which, after collecting the grants and after deducting 9% for management costs, concludes grant agreements with the participating organizations and transfers the donations.

Amount Targeted:

100000 HUF

Amount Raised:

12000 HUF

Days Left:

0

MY DONORS

  • 12000 HUF
    Hajrá!
(1EUR is approx. 385HUF, 1USD is approx. 370HUF)