Ruzsinszki Ádám       

Ruzsinszki Ádám vagyok, az Origo Filmstúdió produkciós igazgatója és producer. Munkám során nagyon sokat ülök, így az elmúlt időszakban megtapasztaltam ennek negatív hatását (testsúlynövekedés, hátfájás, energiaszint csökkenés, zsírmáj kialakulása). A Swimathon felkérés egybeesett egy orvosi vizsgálatsorozattal, ami rávilágított a mozgás és az egészséges életmódra való törekvés fontosságára. Így elhatároztam, hogy a Swimathon keretein belül elkezdek rendszeresen mozogni.

Az Origo filmstúdióban találkoztam az Északi Támpont Válaszúton című filmjével ami nagyon megérintett és azóta, ha van lehetőségem, nagy örömmel segítem az egyesület munkáját.

A vállalásom az, hogy heti 5 alkalommal fogok mozogni, futni, biciklizni, túrázni, amit videó bejelentkezésekkel fogok színesíteni, amiben különböző témáról fogok beszélni.

A Swimathon egy négyhetes közösségi adománygyűjtő kampány és egy olyan esemény, amelyben nagykövetek gyűjtenek egy-egy jó ügyre, cserébe egyéni kihívásokat vállalnak. A kampányt 2017 óta a Ferencvárosi Közösségi Alapítvány szervezi, amely a támogatások begyűjtése után, 9% kezelési költség levonását követően, támogatási szerződéseket köt a szervezetekkel és átutalja az adományokat.

Ennyit szeretne gyűjteni:

100000 Ft

Jelenlegi felajánlások:

50000 Ft

Hátralévő napok száma:

0

TÁMOGATÓIM

  • Ruzsinszki Ádám 25000 Ft
  • Szőcs Gergely 10000 Ft
    Vágási Ferinek is ennyi hiányzott a "csodához". Remélem összejön! :)
  • Kiss Klaudia 10000 Ft
    Hajrá!:)
  • Ruzsinszki Ádám 5000 Ft