Szenes Nicolette       

Szenes Nicolette vagyok a touchgametable játékasztal projekt társalapítója. Részt vettem egy nagy FKA rendezvényen, ahol civil projekt ötletek megvalósításán dolgoztunk. Nagyon megérintett a hangulat és különösen egy anyákat támogató projekt: fogyatékkal élő gyermeküket egyedül nevelő anyák számára igyekeznek heti rendszerességgel pár óra szabadidőt biztosítani.

Ezért szánok rá én is sok kicsi időt: naponta felpattanok a szobabiciklire és letekerek 20 percet. Ez nem sok: kb 7 km. De a kampány 4 hetében már 196 km!  Sok kicsi összességében ilyen sok! Ugyanígy az FKA projekteket is meg lehet valósítani, ha sokan teszünk érte egy kicsit.

A Swimathon egy négyhetes közösségi adománygyűjtő kampány és egy olyan esemény, amelyben nagykövetek gyűjtenek egy-egy jó ügyre, cserébe egyéni kihívásokat vállalnak. A kampányt 2017 óta a Ferencvárosi Közösségi Alapítvány szervezi, amely a támogatások begyűjtése után, 9% kezelési költség levonását követően, támogatási szerződéseket köt a szervezetekkel és átutalja az adományokat.

Ennyit szeretne gyűjteni:

196000 Ft

Jelenlegi felajánlások:

54777 Ft

Hátralévő napok száma:

0

TÁMOGATÓIM  • Hajrá a jó ügyekért itt a finisben is!
  • 31777 Ft
    Hajrá a háromszor hetekkel! És mé' nem mondta nekem valaki *időben*, amikor még le is esik a tantusz, hogy lehet szobabiciklizni. Mert udtam, hogy lehet, hogyne, csak nem sejtettem, hogy *nekem is lehet.* Na, ma este nyomok egy hetest én is a szobabiciklin - az lesz a fenti számból az egyes. lehetek én is az az egy.... ;) (#chaoticgood-mód)
  • Rózsa Tímea Ágota 5000 Ft
    Hajrá! Két keréken a közösségekért!
  • Zeke Angéla 3000 Ft
    Hajrá-hajrá, tekerd azokat a kilométereket! :)