Szenes Nicolette       

Szenes Nicolette vagyok a touchgametable játékasztal projekt társalapítója. Részt vettem egy nagy FKA rendezvényen, ahol civil projekt ötletek megvalósításán dolgoztunk. Nagyon megérintett a hangulat és különösen egy anyákat támogató projekt: fogyatékkal élő gyermeküket egyedül nevelő anyák számára igyekeznek heti rendszerességgel pár óra szabadidőt biztosítani.

Ezért szánok rá én is sok kicsi időt: naponta felpattanok a szobabiciklire és letekerek 20 percet. Ez nem sok: kb 7 km. De a kampány 4 hetében már 196 km!  Sok kicsi összességében ilyen sok! Ugyanígy az FKA projekteket is meg lehet valósítani, ha sokan teszünk érte egy kicsit.

Swimathon is a four-week community fundraising campaign and an event in which ambassadors raise funds for a good cause, undertaking individual challenges in return. The campaign has been organized by the Ferencváros Community Foundation since 2017, which, after collecting the grants and after deducting 9% for management costs, concludes grant agreements with the participating organizations and transfers the donations.

Amount Targeted:

196000 HUF

Amount Raised:

54777 HUF

Days Left:

0

MY DONORS  • Hajrá a jó ügyekért itt a finisben is!
  • 31777 HUF
    Hajrá a háromszor hetekkel! És mé' nem mondta nekem valaki *időben*, amikor még le is esik a tantusz, hogy lehet szobabiciklizni. Mert udtam, hogy lehet, hogyne, csak nem sejtettem, hogy *nekem is lehet.* Na, ma este nyomok egy hetest én is a szobabiciklin - az lesz a fenti számból az egyes. lehetek én is az az egy.... ;) (#chaoticgood-mód)
  • Rózsa Tímea Ágota 5000 HUF
    Hajrá! Két keréken a közösségekért!
  • Zeke Angéla 3000 HUF
    Hajrá-hajrá, tekerd azokat a kilométereket! :)

(1EUR is approx. 385HUF, 1USD is approx. 370HUF)