SZIA csapat – Benedek Viki, Martyin Niki és Rózsavölgyi Patri       

Mindhárman a SZIA Színház társulatának tagjai vagyunk, a Vigyázz, hova lépsz! című hangjátékban Edina, Kitti és Hanna szerepét játszottuk. Mindhárman a gyermekvédelemben nőttünk fel, jól tudjuk, hogy mennyire sokat számít, ha van egy olyan közösség, ahová tartozni lehet, ahová mindig visszatérhetünk. A SZIA Színház számunkra ilyen: nem is társulat, hanem egy nagy család. Szeretnénk, ha még sok hozzánk hasonló fiatal megtapasztalhatná, milyen a SZIA Színház csapatához tartozni, ezért szeretnénk hárman együtt legalább 250.000 Ft-ot összegyűjteni. A darabban egy erdei kiránduláson tévednek el a szereplők, reméljük, mi most nem fogunk, amíg a kampány négy hete alatt a vállalt 100km-nyi távot legyalogoljuk!

A Swimathon egy négyhetes közösségi adománygyűjtő kampány és egy olyan esemény, amelyben nagykövetek gyűjtenek egy-egy jó ügyre, cserébe egyéni kihívásokat vállalnak. A kampányt 2017 óta a Ferencvárosi Közösségi Alapítvány szervezi, amely a támogatások begyűjtése után, 9% kezelési költség levonását követően, támogatási szerződéseket köt a szervezetekkel és átutalja az adományokat.

Ennyit szeretne gyűjteni:

250000 Ft

Jelenlegi felajánlások:

18500 Ft

Hátralévő napok száma:

0

TÁMOGATÓIM

  • Singer Eddie 6000 Ft
    Hajrá, szuperek vagytok!

  • Góbor Adrienn
  • Balogh Gézáné (Ági néni) 5000 Ft
    Kedves Viki, Niki, Patri és az egész SZIA csapat! Lenyűgöző, amit csináltok, gratulálok a Vigyázz, hova lépsz! hangjátékotokhoz és ahhoz a munkához, amit a Színházi Ifjúsági Alkotóműhely csapata tesz. Még sok hasonlóan csodás színdarabot és mosolygós arcokat kívánok! Hajrá, SZIA Színház!