Új Hullám színjátszó csoport, Dunaszerdahely       

Sziasztok! Mi vagyunk az Új Hullám színjátszó csoport Dunaszerdahelyről! A Swimathonról a SZIA Színházzal való közös munkánk során hallottunk először, és nagyon örülünk, hogy Dunaszerdahelyről is bekapcsolódhatunk a gyűjtésbe. A Vigyázz hova lépsz című hangjátékban hat gyerkőc is szerepelt a csapatunkból, éppen ezért nagyon reméljük, hogy a következő darabban is együtt tudunk majd dolgozni. A mi vállalásunk: nyelvtörő maraton, némi mozgással fűszerezve. A Nyelvtörő maraton alatt a gyerekekkel mindennap elmondunk 100 darab (!) nyelvtörőt 60 perc alatt, miközben fokozatosan emeljük a tétet, napról napra egyre több guggolást is végzünk. A kampány végére pedig összeszámoljuk nemcsak a befolyt adományokat, hanem a guggolások számát is. Ti mit tippeltek, mennyi lesz? Az összeg, melyet szeretnénk ezzel a vállalással összegyűjteni: 500€

A Swimathon egy négyhetes közösségi adománygyűjtő kampány és egy olyan esemény, amelyben nagykövetek gyűjtenek egy-egy jó ügyre, cserébe egyéni kihívásokat vállalnak. A kampányt 2017 óta a Ferencvárosi Közösségi Alapítvány szervezi, amely a támogatások begyűjtése után, 9% kezelési költség levonását követően, támogatási szerződéseket köt a szervezetekkel és átutalja az adományokat.

Ennyit szeretne gyűjteni:

200000 Ft

Jelenlegi felajánlások:

20000 Ft

Hátralévő napok száma:

0

TÁMOGATÓIM

  • Fehér Erzsébet 20000 Ft
    Hajrá SZIA! Nagyon jók vagytok. Köszönöm szépen, hogy lányom ezen nagyszerű csapat tagja lehet. További sok sikert kívánok a munkátokhoz.